Royal Carribean International

Royal Caribbean International je jedan od najvećih globalnih brendova za krstarenja koji trenutno posluje s 20 brodova i još dva u izgradnji. Putnicima su u ponudi atraktivna krstarenja tijekom cijele godine na Karibima, Mediteranu i meksičkoj rivijeri, kao i sezonska plovidba sjevernom Europom, Aljaskom, Južnom Amerikom, Dalekim istokom, Australijom i Havajima.
Royal Caribbean International je savršen izbor za obitelji, parove i pojedinačno sve uzraste u potrazi za aktivnim odmorom i iskustvom. Linija potpis Gold Anchor Service je popularan loyality program brodara kojim se nagrađuju vjerni članovi.
U prosincu 2009. Royal Caribbean International ponovno je revolucionirao industriju krstarenja uvođenjem Oasis of the Seas klase. Arhitektonsko remek djelo na moru, sa 16 paluba, 220.000 bruto registriranih tona (BRT), kapaciteta 5.400 putnika u dvokrevetnim kabinama (2.700 kabina). Oasis of the Seas je prvi brod na koji je krstarenje podigao na viši nivo, što uključuje i Central Park, riva, Royal Promenade, bazen i Sportsku zonu, Spa i fitness centar, prostor za zabavu i dječji kutak.