Udruženje Cruise & Ferry Center

Cruise & Ferry Center djeluje kao specijalizirano gospodarska udruga za promociju krstarenja, brodskih i zrakoplovnih prijevoza. S 25 godišnjim iskustvom je vodeći ponuditelj krstarenja i trajektnih prijevoza ne samo u Hrvatskoj ili Srbiji, nego u cijeloj jugoistočnoj Europi.
U sklopu udruženja Cruise & Ferry Center posluju članice koje su istovremeno službeni organizatori i/ili ponuđivači turističkih aranžmana te koji svoje usluge trže pod brendom Cruise & Ferry Center ili skraćeno CFC Krstarenja.

Cruise & Ferry Center, Worldseas.net, krizarjenja.net, krstarenja.net, trajekti.com, travelalliance.org su zaštitni brendovi grupacije Cruise & Ferry Center.
Svi sadržaji i usluge koji su dostupni na internetskoj stranici zaštićeno su autorsko djelo te u vlasništvu jednog od članova udruge CFC. Bilo kakva reprodukcija ili redistribucija sadržaja i/ili programske (softverske) opreme je strogo zabranjena Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Prekršitelji su za svoje postupke civilno i kazneno odgovorni.
Zadržavamo si pravo do izmjene bez prethodne najave. Za pogreške ili nepotpune informacije na internetskoj stranici CFC i informacije na stranicama trećih osoba, na koje ste došli klikom s jednog od linkova s naše stranici, ne odgovaramo. Točne cijene i raspoloživost mjesta garantiramo samo nakon potvrde rezervacije.

Kontakti

Call centar predstavništva
– Hrvatska
T: +385 99 832 37 10
E: croatia@cruise-ferry-center.com

Sjedište/sedište udruženja
CRUISE & FERRY CENTER g.i.z.
Centar za promociju i trženje krstarenja te svih vrsta prijevoza
Kosovelova 2
6320 Portorož
Slovenija

Članovi udruženja od. organizatori putovanja
ADONIS d.o.o.
Turizem, trgovina in zastopstva
Liminjanska 94b
SI-6320 Portorož
T: +386 5 671 0 720
F: +386 5 671 0 725
E: info@adonis.si

AEROMAR Ljubljana d.o.o.
Kosovelova 2
SI – 6320 Portorož
T: +386 30 703 100
E: info@aeromar.si