Princess Cruises

Princess Cruises je jedno od najpoznatijih imena u svijetu krstarenja po Sjevernoj Americi. U svojoj floti ima 17 brodova koji nude 115 različitih putovanja sa više od 350 destinacija diljem svijeta. Princess Cruises je prvenstveno poznat po programima krstarenja koji nude široku ponudu putovanja, prilagođenih individualnim potrebama putnika. Brodovi nude raznolik izbor večera, zabave te omogućuju da si putnici sami organiziraju svoj osobni raspored.

Na krstarenjima od 7 do 107 dana moguće je krstariti cijelim svijetom od od Kariba, Kanade, Nove Engleskee, Aljaske, Antarktike, Europe, Meksika, kroz Panamski kanal do Južnoga Pacifika – Havaja i Tahitija, uz obale Južne Amerike, Azije i Afrike.

Princess je jedna od vodećih kompanija između ponuđenih organizatora putovanja po Aljasci, poseduje pet brodova na rekama u divljinama Aljaske, “UltraDome” železničke vagone i udobne autobuse za prevoz putnika kroz srce Aljaske, 49. države SAD-a. Princess dodatno organizuje putovanja u Kinu, Australiju, Afriku, Indiju, Europu, na istok SAD-a i na stene Rocky Mountain na zapadu Kanade.